fbpx

NÖVÉNYI VARÁZSERŐ

Keleten (Kína, ázsia) úgy tartják e növény, pénzt és harmóniát hoz a család életébe. Az ősi Kínában úgy tartották ahány virág nyílik a fán abban az évben plusz annyi tallérral bővül az erszény, és minnél nagyobbak annál nagyobb harmóniára számíthatnak életükben. Ez a növény eleinte csak a császárok kertjeiben volt megtalálható. Ha jól megfigyeled modern világunkban is, ilyen növényt csak tehetősebb családoknál láthatni. De vajon az lesz gazdag ahol ez a növény ott van vagy ahol ott e növény az gazdag lesz?!?!

TOVÁBB A BOLTHOZ

GYORS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Házhozszállítás akár 1 napon belül!

LEARN MORE

100-120 CM MAGAS NÖVÉNYEK

E növény viszonylag lassan nő. Évente 40CM-t. Egy 100-120 centiméteres növény 3 éves. Viszont ha számításba vesszük, hogy a magja 2 évíg csírázik. Akkor egy méteres növény  valójában 5 éves. Tehát ha elvetjük 2 évet kell várnunk a kikelésére. Ez idő alatt is odafigyelést igényel.

Tovább a bolthoz

EGÉSZ ÉVBEN ÜLTETHETŐ

Boltunkban 4 fajta Liliomfa található. Mind a 4 fajta teljesen télálló -40 C-ig. Cserepesek dús gyökérzettel, így egész évben ültethetőek.

MAGNÓLIA fajták

Say Hello

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

[one_page_express_contact_form]